Hlavní obsah

Míří titul do Edenu? Vsaďte si a sledujte českou ligu živě na TV Tipsport!

Fotbalová sezona pokročila do nejzajímavější fáze. Teď už se hraje o všechno! Na titul můžou reálně pomýšlet na Slavii a v Plzni, zbytek pelotonu zřejmě čeká boj o další umístění. Chcete být u všeho důležitého? Vsaďte si a všechny zápasy nejvyšší soutěže můžete sledovat v reálném čase na TV Tipsport.

Foto: Tipsport

Míří titul do Edenu? Vsaďte si a sledujte českou ligu živě na TV Tipsport!

Článek

K mistrovským oslavám má nejblíž tým Jindřicha Trpišovského, ale podceňovat zkušenou Viktorii se nevyplatí. Oba soky kontroluje ze závětří také Sparta, která ale musí spoléhat na to, že někdo z konkurentů začne klopýtat. Dramatický závěr ročníku si vychutnejte na TV Tipsport!

Canastenis si jde pro 270 tisíc!

Finiš bude s napětím sledovat sázkař canastenis. Na svůj tiket za 97 500 Kč zařadil také dvě příležitosti cílící na umístění ve fotbalové lize. Plzeň potřebuje v tabulce vidět do třetího místa a Liberec zase v elitní desítce. Zatímco první možnost je velmi blízko, Severočeši budou muset ještě zabojovat, situace ve středu tabulky je totiž hodně vyrovnaná. Oslaví canastenis zajímavou výhru?

Sledujte kompletní ligu na TV Tipsport!

Užívejte si špičkový domácí fotbal bez jakéhokoliv omezení a zpoždění. Díky TV Tipsport vám neunikne jediný gól! Založte si účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.