Hlavní obsah

Německý Der Klassiker je tady! Vsaďte si a sledujte zápas jara živě na TV Tipsport!

V Allianz aréně se střetne Bayern Mnichov s Borussií Dortmund! Bitva nesmiřitelných rivalů je na programu v sobotu od 18:30. Rozhodne tento šlágr souboj o titul? Vsaďte si a vychutnejte si duel plný emocí živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport

Německý Der Klassiker je tady! Vsaďte si a sledujte zápas jara živě na TV Tipsport!

Článek

Vedoucí Borussia nastoupí v Allianz aréně, kde se utká s Bayernem. Rozdíl mezi těmito soupeři se ztenčil na pouhé dva body a vítěz utkání se výrazně přiblíží mistrovskému titulu. Bavorský velkoklub znovu našel ztracenou formu a na jaře poráží jednoho soupeře za druhým. Podle bookmakerů je jednoznačným favoritem utkání. Vsaďte si u Tipsportu a sledujte Der Klassiker živě na TV Tipsport!

Bayern doma zvítězí!

Velmi důležitý zápas oběma celkům napoví, kdo získá titul. Pro úřadující mistry hraje to, že tým vedený Lucienem Favrem není v optimální herní pohodě. Navíc má Bayern zkušené hráče, kteří dokáží zvládat klíčové zápasy. To si myslí sázkařka jancovicovajana1207. Souhlasíte s tím, co napsala v analýze?

Sledujte Bundesligu živě na TV Tipsport!

Stejně jako v minulých sezónách i letos je to právě TV Tipsport, kde si můžete vsadit a zároveň sledovat všechny ligové zápasy bez jakéhokoliv zpoždění. Všechny zápasy jsou pro sázkaře zdarma! Užívejte si špičkový fotbal v opravdu přímém přenosu. Díky TV Tipsport vám neunikne jediná akce!

Založte si účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.