Hlavní obsah

Čtvrtfinále Ligy mistrů je tady! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Vyřazovací část nejlepší klubové soutěže světa nabírá na obrátkách. V úterý jde do boje Liverpool, který se utká s Portem a v čistě anglické bitvě se střetnou Spurs se City. Ostrovní fotbal v evropských pohárech slibuje velkolepou podívanou. Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Čtvrtfinále Ligy mistrů je tady! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Tří ze čtyř zástupců Premier League otevírají brány čtvrtfinále Ligy mistrů. Oblíbená soutěž jasně ukazuje, že je nejkvalitnější na světě. Za šlágr úterního programu můžeme označit souboj Tottenhamu s Citizens. Bookmakeři očekávají postup Guardiolových svěřenců v kurzu 1,17:1. Potvrdí se papírové předpoklady nebo se dočkáme překvapení? Vsaďte si na první zápasy Ligy mistrů u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma!

Liverpool si v prvním zápase zajistí postup!

Favorit tohoto dvojutkání je naprosto zřejmý. Tým okolo Mo Salaha doma bojuje o titul a chce zopakovat i loňský postup do finále milionářské soutěže. V posledním střetnutí těchto soupeřů nadělil Portu doma „bůra" a šel suverénně dál. Ve své analýze tipér s přezdívkou prime věří, že Reds vstřelí minimálně dvě branky a přiblíží se tak k semifinále už na Anfield Road.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.