Hlavní obsah

United proti Barce! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Druhý hrací den čtvrtfinále Ligy mistrů nabídne souboj Ajaxu s Juventusem, šlágrem středečního programu ale bude duel United proti Barce. Předvedou mladící z Amsterdamu a Red Devils další překvapení a postoupí? Vsaďte si u Tipsportu na milionářskou soutěž a získejte 150 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

United proti Barce! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Ajax Amsterdam v osmifinále zcela přejel trápící se Real Madrid a vyřadil tak obhájce trofeje. Na Santiago Bernabeu jasně zvítězil v poměru 4:1 a postoupil do další fáze, kde narazí na dalšího favorita soutěže, Juventus Turín! Vydaří se svěřencům kouče Erika ten Haga další dvojutkání a vyřadí Ronaldův tým? Vsaďte si na první zápasy Ligy mistrů u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma!

Red Devils Barcelonu překvapí!

Manchester v osmifinále velmi překvapivě vyřadil francouzské PSG brankou z penalty v 94. minutě. V dalším kole narazí na Barcelonu s Lionelem Messim. Podle tipéra s přezdívkou ladislav523 předvedli hráči United svou kvalitu v sérii s francouzským celkem a není důvod, proč by se jim nemohlo povést překvapit dalšího kandidáta na triumf v Lize mistrů. Souhlasíte s ním?

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.