Hlavní obsah

Slavia proti Chelsea! Vsaďte si na Evropskou ligu a získejte 150 Kč zdarma!

České fotbalové fanoušky čeká velký večer! Slavia v osmifinále vyřadila velkého favorita ze Sevilly a nyní se chystá na giganta z Anglie! Do Edenu přijede Chelsea s hvězdami Hazardem, Higuaínem nebo aktuálním mistrem světa Kantém. Vsaďte si na první čtvrtfinále Evropské ligy a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

Slavia proti Chelsea! Vsaďte si na Evropskou ligu a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Veřejným tajemstvím byl slávistický čtvrtfinálový sen o Anglii. Los jim vyšel vstříc a pražský celek se opravdu utká s týmem z Ostrovů. Narazí na Chelsea, která je favoritem celé soutěže. Dokáží sešívaní zopakovat skvělý výkon z domácího utkání proti španělské Seville? Potvrdí světové hvězdy v kádru protivníka svou extratřídu? Vsaďte si na souboj pražské Slavie s Chelsea FC u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na první sázky!

Anglický klub překvapení nedopustí!

Sešívaní předvedli skvělý výkon v osmifinále, ale o kolo dál narazí na ještě většího favorita, a ten už bude nad jejich síly. I podle tipéra s přezdívkou viktorkratena, který ve své analýze utkání uvádí, že rozhodujícím faktorem bude mnohonásobně větší síla kádru londýnského klubu. Hvězdy jako Eden Hazard, Gonzalo Higuaín, Willian, Mateo Kovačič jsou kvalitativně úplně někde jinde než čeští hráči.

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.