Hlavní obsah

Postoupí Ajax přes Juve? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

První odvety čtvrtfinále fotbalové Ligy mistrů jsou tady! Podaří se Ajaxu zopakovat výkon ze série s Realem i v Turíně a zajistí si tak postup přes favorita? Jak dopadne úterní šlágr mezi Barcou a United? Vsaďte si u Tipsportu na milionářskou soutěž a získejte 500 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Postoupí Ajax přes Juve? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Článek

Katalánský velkoklub udělal velmi důležitý krok na cestě do semifinále Ligy mistrů, když na Old Trafford zvítězil 1:0. Před svěřenci trenéra Oleho Gunnara Solskjaera leží velmi náročný úkol, chtějí-li postoupit, musejí vstřelit na Camp Nou minimálně dvě branky. Dokážou Red Devils dvakrát skórovat a uhlídat i Messiho? Vsaďte si na odvety Ligu mistrů a získejte zcela mimořádný bonus 500 Kč zdarma!

Juve nepřipustí žádné komplikace!Mladíci z Ajaxu v prvním utkání překvapili, když doma remizovali 1:1 s favoritem soutěže Juventusem. Parta kolem Cristiana Ronalda je ale doma téměř k neporažení a ofenzivní síla domácích bude čnít nad defenzivou hostí. Ronaldo, Mandžukič, Dybala = smrtící kombinace, sdílí názor ve své analýze tipér Tower110022.

Inspirujte se v Tiket aréně!Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů, nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.