Hlavní obsah

Máme pro vás 2 000 lístků na hokejové MS a 500 Kč zdarma

Chcete si užít mimořádnou atmosféru turnaje, který hostí Bratislava a Košice, přímo v centru dění na Slovensku? Zahrajte si u Tipsportu o 2 000 lístků na IIHF mistrovství světa v ledním hokeji 2019 a k tomu o 3 000 dresů hokejové reprezentace a 10 000 000 Kč na sázení. Od 15. dubna navíc získají všichni noví klienti Tipsportu 500 Kč zdarma na své sázky!

Foto: Tipsport.net

Máme pro vás 2 000 lístků na hokejové MS a 500 Kč zdarma

Článek

Jak hrát?

Hru o lístky na hokejový šampionát najdete na stránkách Tipsportu. Podmínky pro získání vstupenek jsou jen dvě: stačí mít aktivní internetové sázení u Tipsportu a vsadit si za 100 Kč. Každý den získáte jednou sázkou za stovku jeden pokus pro získání lístků nebo některé z mnoha dalších cen. Od 15. dubna do 26. května tak budete mít během 42 dní až 42 možností zažít atmosféru mistrovství světa.

Jak se dozvím, že jsem vyhrál?

Po spuštění hry si ve virtuálním hledišti hokejového stadionu vyberete sedačku. Když budete mít štěstí, bude se pod sedadlem nacházet vysněná vstupenka na jeden ze zápasů v bratislavské skupině mistrovství světa. Radost vám může udělat i některá z dalších cen. Kromě 2 000 vstupenek na šampionát rozdáváme v soutěži i 3 000 dresů hokejové reprezentace a neuvěřitelných 10 000 000 Kč na sázení. Nic jste pod sedačkou nenašli? Nevadí, až do konce mistrovství máte spoustu dalších pokusů, jak se k lístkům dostat. Stačí si hned další den vsadit za 100 korun.

Zaregistrujte se a hrajte!

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a začněte hrát o lístky ještě dnes. Všem novým hráčům navíc dáme 500 Kč zdarma na sázení.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.