Hlavní obsah

Finále Tipsport extraligy je tady! Vsaďte si a sledujte bitvu o Masarykův pohár živě na TV Tipsport!

Hokejová sezona 2018/19 se blíží ke svému konci, na řadu přichází souboj o mistra extraligy. Poputuje pohár pod Ještěd nebo pod Javorový? Ve finále se utká vítěz základní části Liberec s druhým Třincem. Vsaďte si a sledujte finále živě na TV Tipsport! Navíc na vás čeká 500 Kč zdarma na první sázky!

Foto: Tipsport

Finále Tipsport extraligy je tady! Vsaďte si a sledujte bitvu o Masarykův pohár živě na TV Tipsport!

Článek

Bílí tygři si v semifinále poradili s Kometou, obhájce trofeje porazili 4:2 na zápasy a zabránili tak celku z Brna dovršit zlatý hattrick. Ve všech zápasech série podali přesvědčivější výkon a po zásluze si zahrají o Masarykův pohár. Oceláři měli výrazně těžší práci s plzeňskou Škodovkou, když první dva domácí duely prohráli a odjížděli do Plzně ve velmi složité situaci. V obou venkovních kláních však předvedli výborný výkon a vrátili sérii do Třince. Drama nakonec musel rozhodnout až sedmý zápas. V něm se po neproměněných šancích hostů ke slovu dostali domácí a využili své příležitosti rozhodnout. Sledujte živě finále Tipsport extraligy na TV Tipsport a získejte 500 Kč zdarma!

Liberec, favorit série!

Podle bookmakerů je favoritem na zisk poháru celek z Liberce v kurzu 1,53:1. Oceláři vstupují do finále v kurzu 2,50:1. Který z kapitánů nakonec zvedne pohár nad hlavu? Bude to Petr Jelínek, nebo Lukáš Krajíček? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma!

První utkání vyhraje Liberec!

Podle tipéra KchaKchao do finálové série lépe vstoupí Liberec, který si připíše první bod. Ve své analýze uvádí: „Liberec je soupeř, který předvádí tvrdou a rychlou hru, a právě s takovými má Třinec problém. Proti Plzni první dva zápasy rychlostně nestíhali. Naštěstí pro ně Plzeň nehrála příliš tvrdě. Teď mohou právě na tom ztroskotat."

Sledujte živě kompletní program finále Tipsport extraligy a v plném rozlišení!

Získá titul vítěz Prezidentské trofeje z Liberce? Naplní Třinec velká očekávání? Je pouze jediné místo, a to je TV Tipsport, kde můžete v plném rozlišení a špičkové kvalitě sledovat všechny zápasy finále!

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.