Hlavní obsah

Do semifinále Ligy mistrů Man. City a Liverpool? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Druhý den čtvrtfinálových odvet je tady a s ním zápasy Porto – Liverpool a Manchester City - Tottenham. Jak dopadne ostrovní šlágr? Zkomplikuje portugalský tým výběru trenéra Kloppa cestu do semifinále? Vsaďte si na Ligu mistrů a získejte 500 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

Do semifinále Ligy mistrů Man. City a Liverpool? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Článek

Přestože legendární Iker Casillas předváděl v bráně Porta výborné zákroky, poradili si Reds v prvním utkání na Anfieldu s portugalským velkoklubem v poměru 2:0. Salah a spol. tak mají pohodlný náskok do odvety, která se hraje na Estádio do Dragao. Podrží Casillas znovu svůj tým? Zopakují hráči obou celků atraktivní ofenzivní podívanou? Vsaďte si u Tipsportu na souboje o postup do semifinále a získejte 500 Kč zdarma!

Odvetu vyhrají Citizens!

Druhý duel podle názoru tipéra diegom ovládnou Sterling a spol. Sázkař v analýze uvádí: „Manchester City v prvním zápase za stavu 0:0 nedal penaltu (Agüero) a nakonec ho to asi muselo dost mrzet. Letos mají Citizens hlavní cíl - vítězství v Lize mistrů. Je otázkou, jestli se mu to podaří, ale tenhle domácí mač by měl MC vyhrát."

Inspirujte se v Tiket aréně!

Podívejte se do Tiket arény a inspirujte se nejlepšími tikety od zkušených sázkařů nebo se sami pochlubte svými úspěchy.

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.