Hlavní obsah

Odveta Slavie proti Chelsea! Vsaďte si na čtvrtfinále Evropské ligy a získejte 500 Kč zdarma!

Naděje na semifinále Evropské ligy pro červenobílé pořád žije! Po prvním utkání, ve kterém celek z Vršovic předvedl velmi dobrý výkon, je průběžné skóre 1:0 pro anglický klub. Jak dopadne duel na Stamford Bridge? Vsaďte si na odvetu a získejte 500 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

Odveta Slavie proti Chelsea! Vsaďte si na čtvrtfinále Evropské ligy a získejte 500 Kč zdarma!

Článek

Slavia se v Edenu prezentovala aktivním fotbalem. Snažila se napadat soupeřovu rozehrávku a tato taktika se jí po celý zápas dařila. Nejenže byla Blues vyrovnaným protivníkem, ale dokonce si vytvořila několik nebezpečných šancí, které musel výbornými zákroky hasit brankář Kepa. Předvedou sešívaní stejně dobrý výkon i za kanálem La Manche? Dokážou vstřelit branku a hvězdami napěchovaný klub potrápí? Vsaďte si u Tipsportu na souboj Chelsea – Slavia a získejte 500 Kč zdarma!

Vyhraje Chelsea!

Tipér s přezdívkou ThierryHenry ve své analýze říká: „Myslím si, že domácí tento zápas zvládnou a před svými fanoušky zvítězí. Na remízu, která by k postupu stačila, hrát rozhodně nebudou. Lídr české ligy se na takový odpor, jaký předvedl v úvodním duelu této čtvrtfinálové série, nezmůže. Podcenění ze strany modrých vzhledem k jejich zkušenostem a skvělému realizačnímu týmu se také nedá očekávat."

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.