Hlavní obsah

Blíží se ligová nadstavba! Vsaďte si a sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Potvrdí Slavia dominanci a stane se mistrem ligy? Bude hrát Baník po letech znovu o fotbalovou Evropu? Ukáže Sparta vzestup pod dohledem Tomáše Rosického? Po základní části sezony přichází nadstavba, které slibuje výbornou podívanou. Vsaďte si na první českou ligu a sledujte napínavé bitvy živě na TV Tipsport!

Foto: Tipsport

Blíží se ligová nadstavba! Vsaďte si a sledujte všechny zápasy živě na TV Tipsport!

Článek

Jarní část se blíží ke svému konci a boje o pohárovou Evropu i záchranu vrcholí. Koho čeká cesta na vrchol a kdo se naopak bude rvát o přežití? Vsaďte si a sledujte vypjaté souboje na TV Tipsport a získejte 500 Kč zdarma!

Slavia – nový mistr ligy?

Stanou se hráči z Edenu šampiony pro sezonu 18/19? Sázkař s přezdívkou chris1893 věří, že ano a ve své analýze uvádí: „Slavia Praha je jasný favorit pro vítěze 1. české fotbalové ligy. Předvádí prozatím slušný fotbal, co se týče v Evropské ligy ale i naší domácí soutěže. Dle mého názoru je v nejlepší formě a věřím, že nám toho ještě hodně předvede."

Tipéři rovněž sázejí na to, že plzeňská Viktoria skončí v nejlepší ligové trojici. V kurzu 1,24:1 má tento tip na tiketu i borec s přezdívkou canastenis. Ten tak podle vývoje ligy míří na skvělou výhru 270 075 Kč.

Založte si účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.