Hlavní obsah

Finále Tipsport extraligy je tady! Vsaďte si a sledujte bitvu o Masarykův pohár živě na TV Tipsport!

Hokejová sezona 2018/19 se blíží ke svému konci, na řadu přichází souboj o mistra extraligy. Poputuje pohár pod Ještěd nebo pod Javorový? Ve finále se utká vítěz základní části Liberec s druhým Třincem. Vsaďte si a sledujte finále živě na TV Tipsport! Navíc na vás čeká 500 Kč zdarma na první sázky!

Foto: Tipsport

Finále Tipsport extraligy je tady! Vsaďte si a sledujte bitvu o Masarykův pohár živě na TV Tipsport!

Článek

Bílí Tygři si v semifinále poradili s Kometou, obhájce trofeje porazili 4:2 na zápasy a zabránili tak celku z Brna dovršit zlatý hattrick. Ve všech zápasech série podali přesvědčivější výkon a po zásluze si zahrají o Masarykův pohár. Oceláři měli výrazně těžší práci s plzeňskou Škodovkou, když první dva domácí duely prohráli a odjížděli do Plzně ve velmi složité situaci. V obou venkovních kláních však předvedli výborný výkon a vrátili sérii do Třince. Drama nakonec musel rozhodnout až sedmý zápas. V něm se po neproměněných šancích hostů ke slovu dostali domácí a využili své příležitosti rozhodnout. Sledujte živě finále Tipsport extraligy na TV Tipsport a získejte 500 Kč zdarma!

Liberec, favorit série!

Podle bookmakerů je favoritem na zisk poháru celek z Liberce v kurzu 1,53:1. Oceláři vstupují do finále v kurzu 2,50:1. Který z kapitánů nakonec zvedne pohár nad hlavu? Bude to Petr Jelínek, nebo Lukáš Krajíček? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma!

Titul pro Třinec!

Podle tipéra s přezdívkou Jarousekfcb získají zlaté medaile svěřenci Václava Varadi: „Po prvních dvou domácích semifinálových duelech Oceláři prohrávali s Plzní 0:2... Poté je už mnozí odepisovali. Třinec ale ukázal svou obrovskou vnitřní sílu a vůli po vítězství a vývoj otočil. To ho neskutečně nakopne. Přestože očekávám vyrovnanou sérii, uspějí nakonec Slezané."

Sledujte živě kompletní program finále Tipsport extraligy a v plném rozlišení!

Získá titul vítěz Prezidentské trofeje z Liberce? Naplní Třinec velká očekávání? Je pouze jediné místo, a to je TV Tipsport, kde můžete v plném rozlišení a špičkové kvalitě sledovat všechny zápasy finále!

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.