Hlavní obsah

Kat favoritů Ajax jede na Tottenham! Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Semifinále Ligy mistrů odstartují týmy, které se podle papírových předpokladů neměly takhle daleko probojovat. Ajax si prošlapal cestu mezi čtyři nejlepší až ze druhého předkola, Tottenham se zase do play-off posunul na poslední chvíli a díky nečekané remíze Interu Milán s PSV. Které z překvapení sezony udělá důležitý krok do finále? Vsaďte si u Tipsportu získejte 500 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Kat favoritů Ajax jede na Tottenham! Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Článek

Po třech kolech měl Tottenham v základní skupině jediný bod a stál na pokraji vyřazení. Pak ale dvakrát šťastně vyhrál, zvládl i těžký test na Barceloně a proklouzl mezi elitní šestnáctku. Z pavouka škrtnul Dortmund i Manchester City, a teď si brousí zuby na Ajax. Mladý kádr okolo kapitána de Ligta se ale jistě zastrašit nedá, protože na svém tažení vyřídil Real Madrid i Juventus Turín! Přiblíží se další senzaci v Londýně? Vsaďte si na první semifinále Ligy mistrů u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma!

Nizozemská radost v Anglii!

Amsterdamský tým je podle názoru tipéra JarioCze o něco kvalitnější a klidně může ovládnout už úvodní duel. „Ajax hraje nátlakový fotbal a převyšuje své soky i fyzicky. Dobře zahušťuje prostor ve středu hřiště, vysoko napadá a soupeře unaví. Bude to oboustranně vynikající zápas a věřím, že šťastnější budou hosté," předpověděl JarioCze. Vidíte to podobně?

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.