Hlavní obsah

Messi si zahraje proti Salahovi! Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Dvě slavné značky a dva útočníci, kteří patří k nejlepším na světě. Semifinále Ligy mistrů servíruje ostře sledovaný souboj Messiho se Salahem, respektive Barcelony s Liverpoolem. Katalánci čekají na mimořádně ceněnou trofej od roku 2015, anglický klub dokonce už čtrnáct let! Kdo udělá první krok do madridského finále? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Messi si zahraje proti Salahovi! Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Článek

Tým Ernesta Valverdeho prošel hladce základní skupinou, v osmifinále si snadno poradil s Lyonem a zvládl také souboj s Manchesterem United, který dokonce porazil v obou utkáních. To anglický celek měl namále hned na začátku, o postupu totiž rozhodl až v poslední chvíli díky výhře nad Neapolí. První dvě kola play-off však zvládl v pohodě, přestože hned na úvod musel čelit Bayernu Mnichov. Skolí Reds dalšího slovutného soka? Vsaďte si na semifinále Ligy mistrů u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma!

Barca doma neztrácí!

Mužstvo ze Španělska je v takové pohodě, že si poradí i s nebezpečným protivníkem z Ostrovů. O tom je přesvědčen tipér tuzemakjenej. „Barcelona může být v klidu, má jistý titul a všichni klíčoví hráči jsou zdraví a připravení. Doma je navíc k nezastavení, na Camp Nou neprohrála od listopadu. Sázím na vítězství domácích," napsal tuzemakjenej. Jste podobného názoru?

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.