Hlavní obsah

Zlatá sborná? Vsaďte si a sledujte MS na Slovensku živě na TV Tipsport! Získejte navíc 500 Kč zdarma!

Mistrovství světa v hokeji buší na dveře. Na Slovensku za pár dní vypuknou boje o medaile, na které si brousí zuby hned několik celků včetně českého národního týmu. Ten do turnaje vstoupí bitvou s nepříjemnými Švédy, kteří ovládli poslední dva šampionáty a i letos patří mezi velké kandidáty na titul spolu s Kanadou a Ruskem. Komu věříte vy? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma.

Foto: Tipsport.net

Zlatá sborná? Vsaďte si a sledujte MS na Slovensku živě na TV Tipsport! Získejte navíc 500 Kč zdarma!

Článek

Nesmírně nabušenou soupisku bude mít Rusko s celou řadou hvězd. Sborná bude spoléhat mimo jiné na nejlepšího střelce NHL Alexandra Ovečkina (51 gólů) z Washingtonu, nejproduktivnějšího hráče zámořské soutěže Nikutu Kučerova (41 + 87) z Tampy Bay, Ilju Kovalčuka z Los Angeles nebo Jevgenije Malkina z Pittsburghu. Budou slavit? Vsaďte si a sledujte MS na Slovensku živě na TV Tipsport! Získejte navíc 500 Kč zdarma na první sázky!

Češi nejhůř čtvrtí!„Letos máme šampionát hned za humny, takže naši budou hrát takřka v domácí atmosféře. Skoro určitě bychom měli postoupit ze skupiny, takže v podstatě jde o to, jestli uspějeme ve čtvrtfinále, nebo ne. Pokud se vyhneme Kanadě, mělo by to vyjít. Dalším soupeřům budeme minimálně vyrovnaným protivníkem," uvádí tipér WIKI47 ve své analýze, kterou naložil za 10 tisíc korun!

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.