Hlavní obsah

Získají Češi švédský skalp? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Je to tady. Čeští hokejisté v pátek odstartují světový šampionát na Slovensku! Soupeř? Tradičně nadupaní Švédové. Jinak řečeno, Voráčka a spol. čeká pořádná fuška. Tři korunky platí za dvojnásobné obhájce titulu a i letos budí respekt. Soubor v čele s hvězdami NHL Lundqvistem, Ekman-Larssonem nebo Petterssonem má prostě sílu! Najde si i přesto Říhův tým cestu k vítězství? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Získají Češi švédský skalp? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Článek

Sázkař s nickem 250789 českému nároďáku nevěří: „Prohrajeme alespoň o dva góly. Švédy jsme sice porazili na turnaji v Brně 3:0, ale spíš šlo o směsici zázraku a toho, že na hráčích soka bylo vidět, že se nikdo nechce před MS zranit. Teď to pojmou jinak a při jejich 100% výkonu jsou naše šance minimální." Souhlasíte s jeho analýzou? Vsaďte si a zápas v Bratislavě si užijte v přímém přenosu na TV Tipsport! Získejte navíc 500 Kč zdarma!

Komunita na jedné vlně

Nejen 250789 jde proti českým barvám. O tom, že v nejbližším vzájemném měření sil modrožlutí vikingové uspějí, je přesvědčena drtivá většina členů největší sázkařské komunity. Jasno má i LUBOS330CD, který se nezdráhal vsadit 5 500 Kč na neprohru Tre Kronor. Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.