Hlavní obsah

Smeteme Nory? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Druhým soupeřem české reprezentace bude na světovém šampionátu v hokeji Norsko. Výběr trenéra Miloše Říhy jde do zápasu v roli jasného favorita. Potvrdí papírové předpoklady i na bratislavském ledě a Skandinávce smete nebo se na výhru nadře jako na předloňském MS, kde rozhodl o triumfu 1:0 až gólem v prodloužení? Jak to vidíte vy? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Smeteme Nory? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Článek

Po bitvě se silnými Švédy se Češi utkají s dalším týmem ze severu Evropy. Norové pro borce ze středu starého kontinentu dlouho nepředstavovali žádný problém. Až do MS 2017. Ale i tam se nakonec muži se lvem na prsou mohli radovat. Mezi hlavní tahouny českého celku by měli patřit například Jakub Voráček z Philadelphie, Ondřej Palát z Tampy, Jan Kovář z Plzně nebo Jan Kolář z Chabarovsku. Budeme slavit? Vsaďte si a zápas v Bratislavě si užijte v přímém přenosu na TV Tipsport! Získejte navíc 500 Kč zdarma na první sázky!

Minimálně o dva!

„Poměr sázek je jasně ve prospěch Čechů, kteří už mají v týmu několik hráčů z NHL a kvalitu soupeře převažují i hráči působící v Evropě. Seveřané v přípravě proti silnějším týmům neměli moc šancí. Dvakrát prohráli se Švédy a dvakrát s Finy. Pokaždé přitom alespoň o dvě branky. Podobný výsledek očekávám i nyní," uvádí tipér Espoo ve své analýze.

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.