Hlavní obsah

Pozor, sborná! Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Bitvy se Švédy a Nory má česká hokejová reprezentace na světovém šampionát na Slovensku za sebou. Nyní je na programu další nesmírně těžká prověrka - výběr Ruska. Jeden z hlavních adeptů na zlato přivezl do Bratislavy 15 hráčů z Ameriky a celkem 12 olympijských vítězů. Podaří se týmu Miloše Říhy získat tento cenný skalp? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Pozor, sborná! Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Článek

Na nesmírně nabušené soupisce Ruska vidíme celou řadu hvězd. Sborná bude spoléhat mimo jiné na nejlepšího střelce NHL Alexandra Ovečkina (51 gólů) z Washingtonu, nejproduktivnějšího hráče zámořské soutěže Nikitu Kučerova (41 + 87) z Tampy Bay, Ilju Kovalčuka z Los Angeles nebo Jevgenije Malkina z Pittsburghu. Kdo se bude radovat? Vsaďte si a zápas v Bratislavě si užijte v přímém přenosu na TV Tipsport! Získejte navíc 500 Kč zdarma!

Alespoň dva fíky v ruské síti!

„Dva góly do ruské branky nemusí být nadlidským úkolem pro slabší soupeře, natož pak pro partu okolo Voráčka. Na Českých hokejových hrách jsme na sbornou nestačili, ale v utkání byly pasáže, během kterých jsme byli lepší. Stavět můžeme na přesilovkách nebo rychlých protiútocích. Hodně bude záležet, jak si Rusové pohlídají disciplínu," uvádí v analýze zahrady.

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.