Hlavní obsah

Teď na Lotyše! Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Tři zápasy, šest bodů a skóre 12:7. Taková je bilance české hokejové reprezentace na právě probíhajícím světovém šampionátu na Slovensku. Po parádní výhře nad obhájci titulu ze Švédska a triumfu nad Norskem, nestačil tým Miloše Říhy na silné Rusko. Nyní je na pořadu dne duel s Lotyšskem. Potvrdí Češi roli favorita? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma.

Foto: Tipsport

Teď na Lotyše! Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Článek

Lotyši mají na kontě také šest bodů, těžké zápasy je však teprve čekají. Výhry urvali s Rakouskem (5:2) a Itálií (3:0). Naopak na Švýcary už byli krátcí a rupli 1:3. Na předloňském MS rozhodovaly o vítězství borců se lvem na prsou poměrem 4:3 až nájezdy. Bude i středeční bitva vyrovnaná? Kdo se bude radovat? Vsaďte si a zápas v Bratislavě si užijte v přímém přenosu na TV Tipsport! Získejte navíc 500 Kč zdarma!

Bude to minimálně o dva!

„Proti Rusku nám chybělo štěstí, ale i efektivnější řešení situací. Místo razantního zakončení jsme často volili před brankou soupeře kombinaci. Přitom v předešlých zápasech se nám dařilo a dali jsme 12 gólů. Trenér Říha se na to jistě zaměří a bude chtít, aby jeho svěřenci často stříleli. Podle mě vyhrajeme minimálně o dvě branky," uvádí v analýze HonziG.

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.