Hlavní obsah

Hrrr na Rakušany! Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Česká reprezentace za sebou na světovém šampionátu na Slovensku už má pět zápasů. Nyní čeká tým trenéra Miloše Říhy duel s Rakouskem, které jsme na loňském turnaji v Dánsku porazili 4:3, ale poslední vzájemné měření sil z poloviny dubna musely rozhodnout až samostatné nájezdy. Potvrdí se papírové předpoklady? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Hrrr na Rakušany! Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Článek

Úvod mistrovství Rakušanům zrovna dvakrát nevyšel. Naopak český tým začal na výbornou, když si poradil s obhájci titulu ze Švédska a pak i s dalším severským celkem - Norskem. Prvním mužstvem, který tak byl nad síly Voráčka a spol. byla našlapaná ruská sborná. V utkání s Lotyši předvedli Říhovi svěřenci skvělý obrat. Zapíší Češi v předposledním mači ve skupinové fázi plný počet bodů a zapracují na co nejlepší pozici před klíčovým čtvrtfinále. Vsaďte si a zápas v Bratislavě si užijte v přímém přenosu na TV Tipsport! Získejte navíc 500 Kč zdarma!

Bude to padat od začátku

„Proti Rakousku by to mohlo padat, zejména v úvodu. S tímto soupeřem už máme zkušenosti i z přípravy a musím říct, že první třetiny nikdy nenudily. Věřím, že naši nastoupí nabuzení a uvidíme parádní hokej s výbornou diváckou podporou hned od začátku. Přijde mi, že každá pětka může skórovat. Po Itálii jsou naši sousedé nejslabším týmem skupiny," uvádí v analýze na minimálně dvě branky v první třetině zahrady.

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.