Hlavní obsah

Urvou Češi medaili? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Na Slovensku vypuklo hokejové mistrovství světa, reprezentační výběry spolkly svá úvodní utkání. Prezentace mužstva trenéra Miloše Říhy? Voráček a spol. polili masu českých fanoušků jistou dávkou optimismu. Nároďák sejmul Švédy (5:2), Nory (7:2), jen v posledním vystoupení nestačil na sbornou (0:3). Jak to bude pokračovat dál? Cinkne z toho nakonec nějaký cenný kov? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Urvou Češi medaili? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Článek

Medailové choutky má pochopitelně celý štrůdl týmů. Rusko, Švédsko, USA, Kanada... Konkurence je obrovská! Rozehřívací zápasové dny navíc servírují brilantní výkony individuálního charakteru v čele s ofenzivní finskou hvězdičkou. Kaapo Kakko, jeden z top prospektů pro letošní draft NHL, nasázel během tří duelů pět gólů! Prostřílí Suomi k úspěchu? Vsaďte si a zápas v Bratislavě si užijte v přímém přenosu na TV Tipsport! Získejte navíc 500 Kč zdarma!

Česko prolomí čtvrtfinále

Zpět k borcům se lvem na prsou. Tipér elroy je na MS vidí do 4. místa! Důvod? „Říha poskládal skvělý kádr, třífázovým tréninkem ho potrápil a kluci lítají po ledě jedna báseň. Spousta posil z NHL, kvalitní obrana, agresivní forčeking a jistota v bráně jsou ideálním koktejlem pro ty nejvyšší ambice," píše sázkař ve své analýze. Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.