Hlavní obsah

Je vaše forma pryč? Svaly, energie a sex už nejsou jako dřív?

Muži nestárnou. Muži zrají. Alespoň tak se to říká, ne? Jsme zkušenější, ekonomicky zajištění, můžeme si dopřát to, po čem toužíme. Ruku v ruce s tím ale jdou menší aktivita v sexu, pokles libida a celkové energie. Chuť něco změnit? I tu aby člověk pohledal. Poznáváte se?

Foto: Maxulen.cz

Maxulen

Článek

To, že u žen s věkem dochází k fyzickým a psychickým změnám, je známá věc. Pokles hladiny testosteronu po 30. roce věku je ale mužskou záležitostí, která může zapříčinit pokles libida, změny nálad, nedostatek energie, ale třeba i úbytek svalové hmoty. Spíše, než cvičení se na vás dřív projeví ty dobré pozdní večeře, které si po něm dopřáváte.

Na sebevědomí má vliv hladina mužského pohlavního hormonu

Sebevědomí úzce souvisí s hladinou testosteronu v těle. Má-li ho muž nadbytek, často se projevuje jako „macho“, při jeho nedostatku je sebevědomí naopak nízké. Muž není spokojený sám se sebou, což se může projevit i v jeho chování navenek.

I původně vyrovnaný a sebevědomý muž se tak může proměnit. A to nejen psychicky. Pokles hladiny tohoto hormonu v těle má vliv i na svalovou hmotu (rychleji ubývá, a naopak pomaleji vzniká), množství energie (často dramaticky klesá) a kvalitu pohlavního života (dochází k výraznému poklesu libida). Fyzické změny pak opět mají vliv na psychiku. A začarovaný kruh se uzavírá…

Nejen názor odborníka, ale i selský rozum praví, že s ochabováním svalů, menším libidem a úbytkem energie se dá bojovat. Například změnou životosprávy a pravidelným cvičením. Pravidelný tvrdý fyzický trénink je asi tou jedinou cestou, jak si hladinu testosteronu v těle přirozeně navýšit.

Vědecky prokázané účinky Testofenu®

Další vhodnou obranou proti příznakům poklesu hladiny testosteronu jsou doplňky stravy pro muže. Jedním z nejkvalitnějších na trhu je doplněk stravy Maxulen®. Maxulen nezvyšuje hladinu testosteronu v těle, ale pomáhá mužům lépe čelit negativním dopadům, které přináší její pokles. Hlavní složkou je patentovaný výtažek ze semene pískavice řeckého sena – Testofen®. Na účinky Testofenu® bylo provedeno mnoho vědeckých studií, které potvrdili účinky Testofenu pro podporu libida, růstu svalové hmoty a zlepšení sexuálního prožitku**. Další studie prokázala, že Testofen® dokáže uvolnit vázaný testosteron v bílkovinách, které mužské tělo do té doby neumělo využít.***

Složení Maxulenu dále přispívá k: rovnováze metabolismu tuků (pískavice řecké seno), udržení normální hladiny testosteronu v krvi (zinek), snížení míry únavy (vitamin B6), normální plodnosti (zinek) a k normální psychické činnosti (hořčík).

Muži doporučují Maxulen

Maxulen  užívá v Čechách tisíce spokojených zákazníků. Dle zákaznického průzkumu z dubna 2018 by 9 mužů z 10  doporučilo Maxulen svým známým. Ve Skandinávii jsou dokonce desetitisíce spokojených mužů, užívající Maxulen. Testofen® je patentovaným výtažkem ze semene pískavice řeckého sena. Maxulenmá nejvyšší obsah Testofenu® ze všech doplňků stravy na českém trhu(600mg v denní dávce). Účinky Testofenu® byly prověřeny mnoha vědeckými studiemi.

*Thomas G. Travison, A Population-Level Decline in Serum Testosterone Levels in American Men

**E. Steels, et al; Physiological Aspects of Male Libido Enhanced by Standardized Trigonella foenum-graecum Extract and Mineral Formulation, Phytother.Res., (2011) Vol. 25, 1294–1300.

***A. Rao et al; Testofen, a specialised Trigonella foenum-graecum seed extract reduces age-related symptoms of androgen decrease, increases testosterone levels and improves sexual function in healthy aging males in a double-blind randomised clinical study, The aging male: the official journal of the International Society for the Study of the Aging Male, (2016) Vol. 19; 134-142.

Foto: Maxulen.cz

Vyčerpání a pasivita jsou často způsobené klesající hladinou testosteronu v mužském těle.

Foto: Maxulen.cz

Libido a kvalita sexuálního prožitku jsou ovlivňovány poklesem hladinou testosteronu v mužském těle.

Foto: Maxulen.cz

Nejlepší obranou proti negativním dopadům klesajícího testosteronu je sport a fyzická aktivita.

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.