Hlavní obsah

Naladí se Češi na čtvrtfinále výhrou? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Základní část hokejového mistrovství světa na Slovensku míří do finiše. Česká reprezentace se ve svém posledním utkání ve skupině B postaví v úterý Švýcarsku. Zakončí nároďák dlouhodobou fázi MS vítězstvím? Vsaďte si u Tipsportu a sledujte všechny zápasy sportovního svátku v Bratislavě a Košicích v přímých přenosech na TV Tipsport!

Foto: Tipsport

Naladí se Češi na čtvrtfinále výhrou? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Článek

Mužstvo trenéra Miloše Říhy má čtvrtfinále jisté a v závěrečném mači základní části šampionátu proti borcům ze země helvétského kříže tak půjde o to, z jaké pozice do něho bude nasazen. Polepší si o další tři body? Historická bilance vzájemných duelů se přiklání k českému týmu – z předchozích 11 utkání se hokejisté se lvem na prsou radovali hned v devíti případech. Padne výběr vedený koučem Patrickem Fischerem i v úterý? Vsaďte si a zápas v Bratislavě si užijte v přímém přenosu na TV Tipsport! Získejte navíc 500 Kč zdarma!

Začátek v režii Švýcarů

Sázkař pvvll očekává pomalejší rozjezd Voráčka a spol. „Máme slabé vstupy do zápasů. První třetinu jsme prohráli s Ruskem i Lotyšskem, s Itálií jsme se trápili. To náš soupeř, který se pyšní především pevnou defenzivou v čele s jistým gólmanem Genonim, je na tom naopak. Úvodní dějství zvládne lépe Švýcarsko," zanalyzoval tipér kurz 3,41. Souhlasíte s ním?

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.