Hlavní obsah

Kdo bude slavit? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Světový šampionát v hokeji dospěl do finiše. Na Slovensku jsou na pořadu dne bitvy o medaile. Již po čtvrtfinálových mačích bylo jasné, že na zlatý hattrick nedosáhnou Švédové, kteří v severské bitvě nestačili na Finy. Kdo usedne na světový trůn po dvouletém kralování třech korunek? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 500 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

Kdo bude slavit? Vsaďte si a získejte 500 Kč zdarma!

Článek

Mezi největší favority na zisk titulu bylo od samotného začátku turnaje pasované Rusko. Sborná má v kádru celou řadu hvězd včetně nejlepšího střelce NHL Alexandra Ovečkina (51 gólů) z Washingtonu, nejproduktivnějšího hráče zámořské soutěže Nikitu Kučerova (41 + 87) z Tampy Bay, Ilju Kovalčuka z Los Angeles nebo Jevgenije Malkina z Pittsburghu. Kdo se bude radovat? Vsaďte si a zápas v Bratislavě si užijte v přímém přenosu na TV Tipsport! Získejte navíc 500 Kč zdarma!

Rusové bez konkurence

„Jako jediný na celém turnaji neztratili Rusové ve skupině ani bod. Dali dohromady výborný tým. Skvěle zahráli především druhou třetinu proti Švédům, když je přejeli 6:0. Parádně hrají Gusev, Dadonov nebo Kučerov. A vzadu? Tam je jistota Vasilevskij. Jestli se pořádně rozjedou Malkin s Ovečkinem, tak by mohli být hlavními zbraněmi," uvádí v analýze na celkový triumf sborné LosCules.

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 500 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.