Hlavní obsah

Londýn v euforii! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

V Londýně se bude ve středu slavit, o tom není pochyb. Jde pouze o to, ve které části! Finále Evropské ligy totiž proti sobě svedlo Chelsea a Arsenal. Který celek z britské metropole ovládne druhou nejprestižnější soutěž Starého kontinentu? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč!

Foto: Tipsport

Londýn v euforii! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Zvítězit chtějí pochopitelně oba soupeři, ale motivace je přeci jen o něco větší na straně Kanonýrů. Pro tým manažera Unaie Emeryho je triumf v Baku poslední šancí na postup do příštího ročníku Ligy mistrů. Zatímco Blues si milionářskou soutěž zahrají díky umístění mezi čtyřmi nejlepšími celky v Premier League, jejich rival skončil pátý a musí tak spoléhat na středeční souboj. Uspěje? Vsaďte si a získejte 150 Kč na první sázky!

Pohár urve Arsenal

„Sázím na Arsenal a to z několika důvodů. Na jeho straně je motivace, navíc Emery je specialistou na Evropskou ligu, když ji se Sevillou vyhrát třikrát v řadě. Ofenzivní duo Aubameyang - Lacazette se fantasticky doplňuje a to nejlepší na konec. Petr Čech. Podle všeho by mělo jít o jeho poslední zápas za Kanonýry, takže jistě udělá vše pro to, aby získal pohár," uvádí v analýze PatrikJarosi.

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.