Hlavní obsah

Dočká se Klopp ušatého poháru? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Německý trenér Liverpoolu Jürgen Klopp povede své svěřence do druhého finále fotbalové Ligy mistrů v řadě. Loni neuspěl, musel se sklonit před Realem Madrid. Druhý pokus přijde proti rivalovi z Tottenhamu. Jak to na stadionu Wanda Metropolitano v Madridu dopadne? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

Dočká se Klopp ušatého poháru? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Reds jsou v nejlepší dvojici soutěže, která se dlouhá léta jmenovala Pohár mistrů, už podeváté. Poslední dvě příležitosti k triumfu ale nedokázali využít. To na Kohouty čeká ostrá premiéra. Není to poprvé, kdy se ve finále potkají dva celky z Premier League. V roce 2008 si Manchester United poradil s Chelsea až po penaltách. Dojde i tentokrát na nevyzpytatelný rozstřel? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma na první sázky!

Všechno mluví pro rudé

„Když někdo sestřelí Barcelonu 4:0, téměř nic jí nedovolí a vymaže Messiho, tak se může brát jako favorit. Tottenham má dobré mužstvo, ale Liverpool ještě lepší. To ukázal už v domácí soutěži, v níž jako jediný dokázal držet krok s Manchesterem City. Svého soupeře navíc v sezoně dvakrát porazil, pokaždé 2:1," shrnul svůj názor na to, kdo by měl v souboji dominovat, ve své analýze Espoo.

Založte si účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.