Hlavní obsah

Nadala v Paříži nikdo nezastaví! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Druhý grandslam sezony míří do finiše. V pavoucích jsou už jen ti nejúspěšnější a mezi nimi tradičně nechybí ani Rafael Nadal. Španěl opět dokazuje, že pokud je zdravý, jen málokdo s ním na nejpomalejším povrchu může soupeřit. Získá další triumf? Vsaďte si a ostré tenisové boje sledujte v přímých přenosech na TV Tipsport!

Foto: Tipsport

Nadala v Paříži nikdo nezastaví! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Je mu čerstvě třiatřicet let a v areálu Rolanda Garrose poprvé slavil už v roce 2005. Od té doby se mu povedlo získat Pohár mušketýrů ještě desetkrát! Teď tedy usiluje o dvanáctý zářez. A podle všeho je ve výborném rozpoložení. V prvních kolech, která někdy bývají plná nečekaných výsledků, se na kurtu moc nezdržel a ztratil jediný set, který mu sebral Belgičan Goffin. Náročnost soupeřů samozřejmě roste, ale z toho si fenomén z Malorky nic nedělá. Věříte mu také? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma! Sledujte navíc celé French Open živě na TV Tipsport!

Další trofej!

Tipér rpacka18 sice uznává, že Nadal se v roce 2019 nevyhnul potížím, podle jeho názoru však postupně získal obvyklou pohodu. „Sice prohrál s Fogninim, Tsitsipasem i Thiemem, to bylo ale na začátku antukové sezony. Tsitsipasovi vrátil v Římě porážku i s úroky a ve finále si poradil s Djokovičem. Když je Rafa zdravý a ve formě, na antuce je nepřekonatelný," napsal sázkař. Splní se jeho předpověď?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.