Hlavní obsah

Maki vs. Barty! Vsaďte si na finále French Open s Maki Vondroušovou u Tipsportu!

Získá Markéta Vondroušová svůj první grandslamový titul? Potvrdí skvělou formu a zakončí turnaj vítězstvím? V sobotu od 15:00 vyzve ve finále australskou bojovnici Ashleigh Bartyovou. Vsaďte si na finále u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na první sázky!

Foto: Tipsport

Maki vs. Barty! Vsaďte si na finále French Open s Maki Vondroušovou u Tipsportu!

Článek

Rodačka ze Sokolova prochází turnajem zcela suverénně, když zatím neztratila ani set. V semifinále si pak poradila i s favorizovanou Britkou Kontaovou. V bitvě o titul ji čeká Australanka Ashleigh Bartyová. Ta v pátek porazila sedmnáctiletou Američanku Anisimovovou 2:1 na sety. Která ze soupeřek zvedne nad hlavu pohár Suzanne Lenglenové? Vsaďte si a sledujte finálový souboj živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na první sázky!

Jednoznačné to nebude

„Tak trochu nečekaně se ve finále French Open představí Ashleigh Bartyová s Markétou Vondroušovou. Obě holky předvádí perfektní tenis. Australanka od osmifinále hrála vždy minimálně 21 gamů. Ve čtvrtfinále i semifinále to pak nebylo jednoznačné ani u Češky (7:6, 7:5 s Martičovou a 7:5, 7:6 s Kontaovou). Minimálně 20 gamů nabídne i finále," uvádí v analýze jedaak.

Založte si účet u Tipsportu a sledujte tisíce přímých přenosů z nejlepších sportovních soutěží planety! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na první sázky a bonus 50 000 Kč.

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.