Hlavní obsah

Svitolinová Muchovou nezastaví! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma na první sázky!

Vrchol Wimbledonu se kvapem blíží. Dokáže některá z českých hráček překvapit a získá nesmrtelnost? Bude to Barbora nebo Karolína? Zkušenost nebo dravé mládí? Vsaďte si na české a světové hvězdy Wimbledonu!

Foto: Tipsport

Svitolinová Muchovou nezastaví! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma na první sázky!

Článek

Ve třetím kole i v osmifinále Wimbledonu dokázala Karolína Muchová vyřadit soupeřky, které byly jasnými favoritkami (Kontaveitová a Karolína Plíšková). Do dnešního čtvrtfinále jde také v roli outsidera. Překvapí svojí pestrou hrou i nasazenou osmičku Svitolinovou? Největší komunita sázkařů se přiklání na stranu Ukrajinky, Gregy74 se ale rozhodl jít proti proudu a vsadil na českou tenistku. Necháte se inspirovat jeho analýzou s kurzem 2,89? Vsaďte si na to, kdo ovládne Londýn a získejte 150 Kč zdarma na první sázky! Celý turnaj navíc můžete sledovat živě na TV Tipsport!

Muchová půjde dál!

„Svitolinová mě doposud nepřesvědčila, že má na to, aby Muchovou porazila. Její podání i mezihra nejsou zdaleka tak dobré jako hra Karolíny Plíškové, se kterou si Muchová dokázala poradit. Tady prostě půjdu proti proudu a vsadím na českou tenistku," rozebral Gregy74

Pohár zvedne Srb!

Tipér dusanguth159 nevidí v pavouku mužské dvouhry nikoho, kdo by dokázal pokořit Novaka Djokoviče. „Nadal nemá šanci udržet s ním na trávě tempo. Federer už taky ne. I když vyhrál v Halle, s takovým výkonem by na Novaka ve Wimbledonu nestačil. Zverev je kvalitní hráč, ale chybí mu stabilita. Djokovičovy šance na výhru vidím tak na 70 %," napsal v analýze sázkař. Oslaví nakonec tenista z Bělehradu pátý triumf v All England Clubu?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.