Hlavní obsah

Jak bude pokračovat 1. česká fotbalová liga? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Letní pauza je minulostí a nový ročník nejvyšší české fotbalové soutěže je v plném proudu. Dva top favorité vstoupili do ligy pravou nohou. Sparta po úvodním zaváhání se Slováckem porazila silný Jablonec a částečně si napravila reputaci. Naváže na výhru v dalších kolech? Jak bude 1. česká liga pokračovat? Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport, kde se vše dozvíte! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Jak bude pokračovat 1. česká fotbalová liga? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Slavii i Plzni se vstup do základní části povedl, své první dva duely s přehledem zvládly. Oba týmy vhodně posílily kádry a chtějí být úspěšné nejen na domácím poli, ale také v evropských pohárech. Tuto dvojici by mohl nahánět především rival z Letné. Na Spartě mají nového trenéra, přišla i řada zajímavých hráčů, může ale nějakou dobu trvat, než mužstvo najde jasnou herní tvář. Ostatně, to se potvrdilo v prvním zápasu sezony – po špatném výkonu sparťané prohráli doma se Slováckem 0:2. Poté však následovala ve stejném poměru výhra nad silným Jabloncem. Navážou Kozák a spol. na utkání se Severočechy?

Zbytek pelotonu už by měl získávat větší odstup od zmiňované trojice. Mladá Boleslav, Jablonec, Liberec či Baník ale mohou lídry pořádně trápit. Na druhé straně tabulky by se podle předpokladů měla pohybovat hlavně Příbram s Karvinou, nováček z Českých Budějovic, Opava nebo Bohemians. Víte, jak to celé dopadne? Vsaďte si a sledujte nejvyšší soutěž živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na své první sázky!

Zvncek hraje Slavii!Sázkař zvncek přidal na tiket příležitosti, kdy věří, že v Itálii obhájí titul Juventus a Slavia překoná všechny konkurenty v elitní tuzemské lize v kurzu 1,40:1, respektive 1,70:1. Vyjdou tyto dlouhodobé sázky na mistry soutěží a získá tipér krásných 20 tisíc? Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.