Hlavní obsah

České kluby se perou o Evropu. Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Trojice Mladá Boleslav, Plzeň a Sparta vstupuje do třetího předkola Evropské ligy. Ani jednoho z našich zástupců nečeká snadná práce, jejich protivníci budí respekt. Středočeši i Viktoriáni mají malou výhodu v tom, že začínají na hřištích FCSB a Antverp, zatímco Sparta vyzve Trabzonspor nejprve na Letné. Postoupí naši zástupci dál? Sázejte na fotbalové poháry a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

České kluby se perou o Evropu. Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Soubor z Letné nemůže počítat s pomocí vlastního publika, protože má z disciplinárních důvodů zavřené hlediště. Tipér diegom ve své analýze uvádí: „Sparta musí hlavně doma uhrát alespoň trochu nadějný výsledek. Tím by byla i bezgólová remíza. Venku to Sparta bude mít logicky složitější, ale když doma neprohraje, tak se i na tom Trabzonsporu dá něco uhrát." Dokáže uspět, přestože se bude prát s komorní atmosférou?

Mladá Boleslav dokázala postoupit přes kazašský Šymkent, Rumuni z FCSB, tedy bývalá Steaua Bukurešť, ale budou daleko složitějším oříškem. Zvládnou ho Matějovský a spol. rozlousknout? Náročný sok ale čeká také na Viktorii. Antverpy se na mezinárodní konfrontaci naladily víkendovým vítězstvím 4:1 nad Beverenem. Zastaví je Vrbovi svěřenci? Rozhodněte o tom na tiketech. Vsaďte si na české týmy a získejte 150 Kč zdarma na první sázky!

Foto: Tipsport

1

Cestu do sítě najdou oba soupeři

Vítěze tipovat nehodlá, zato o tom, že alespoň jeden zásah si připíšou obě mužstva, je Masi22 skálopevně přesvědčen. „Plzni v posledních zápasech nefunguje obrana. Čtyři inkasované góly na Olympiakosu, dvě proti Karviné, to mluví samo za sebe. V belgické lize se hraje takový hrrr fotbal, moc se nebrání. Věřím, že se oba týmy prosadí," napsal v analýze Masi22. Vidíte to podobně?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.