Hlavní obsah

Zvládne české trio odvety v Evropské lize? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Dvě remízy a jedna porážka, to byla bilance tuzemských zástupců v prvních utkáních třetího předkola Evropské ligy. Ve hře o postup tak zůstávají Sparta, Plzeň i Mladá Boleslav. Kromě prvního jmenovaného klubu se teď navíc budou moci spolehnout na domácí prostředí. Pomůže jim k cestě do závěrečného play-off? Sázejte na fotbalové poháry a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

Zvládne české trio odvety v Evropské lize? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Letenští, kteří si kromě těžkého soka museli poradit také s tichem prázdných tribun, to měli ještě deset minut před konce rozjeté skvěle. Výsledek 2:0 však neudrželi a konečná remíza 2:2 favorizuje turecký Trabzonspor. Viktoria se proti Antverpám příliš nepředvedla, ale porážka 0:1 nemusí znamenat konec. Ještě nadějnější skóre si z Giurgiu přivezli svěřenci Jozefa Webera. Po plichtě 0:0 se na druhý boj s FCSB naladili víkendovou výhrou nad Spartou, které dokázali nasázet čtyři góly. Dokážou zopakovat podobný kousek? Vsaďte si na české týmy a získejte 150 Kč zdarma na první sázky!

Foto: Tipsport

1

Tři góly v Boleslavi? Žádný problém

Hastermann88 tuší, že se ve městě automobilů schyluje k další přestřelce. „FCSB musí k postupu skórovat, hrát na prodloužení určitě nechce. Věřím, že Bolka to zvládne, ale nezdá se mi, že by dokázala odehrát i odvetu proti Bukurešti bez inkasování. Je hodně reálné, že se prosadí obě mužstva. Zápas by mohl připomínat přestřelku se Spartou," napsal do analýzy hastermann88. Co vy na to?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.