Hlavní obsah

Baník táhne na Spartu. Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Je tu další souboj nesmiřitelných. Sparta s Baníkem, to jsou vždycky emoce na maximu, dobrá atmosféra a v poslední době také nadprůměrné množství gólů. Bude se historie opakovat? Sázejte na zápasy nejvyšší fotbalové soutěže, sledujte ji živě na TV Tipsport a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Baník táhne na Spartu. Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Předchozí kolo přineslo oběma klubům přestřelky se zcela rozdílným koncem. Ostravané si dokázali poradit s Bohemians 4:2 a kouče Páníka určitě potěšila především forma forvardů Kuzmanoviče a Smoly. Rudí zase v Mladé Boleslavi zvládli třikrát dotáhnout těsný náskok domácích, ale v nastavení inkasovali ještě jednou a odjížděli bez bodu. Doma tak určitě udělají vše pro to, aby tento nezdar napravili. V roce 2019 se jim navíc na tradičního soka daří, na Letné mu v základní části i nadstavbě minulé sezony vždy nasázeli tři branky. Povede se jim to zase? Vsaďte si na tento vypjatý duel a sledujte živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na první sázky.

Hosté se budou radovat nejméně dvakrát!

Predathor spoléhá na to, že sparťany pořádně poznamená odveta třetího předkola Evropské ligy. „Jílkův tým bude jen 3 dny po venkovním utkání v Turecku. Zažije tam peklo a absolutní vyčerpanost. Cesta zpátky hráče vysílí, budou mít sotva 2 dny na rekonvalescenci. Věřím, že Baník dvakrát skóruje," uvedl v analýze. Potvrdí se tenhle předpoklad i na hřišti?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.