Hlavní obsah

Finále Federer vs. Nadal? Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport! Získejte 150 Kč zdarma!

Tenisový rok 2019 dospěl do poslední třetiny. To znamená, že to nejdůležitější se přesunulo na kurty s tvrdým povrchem. Přesně takovým, jaký mají v areálu Flushing Meadows v New Yorku. Právě tam nastoupí ti nejlepší k poslednímu grandslamovému turnaji sezony. Již nyní je jasné, že Novak Djokovič ani Naomi Ósakoaová na US Open neobhájí prvenství. Kdo je vystřídá? Sledujte líté boje na TV Tipsport a sázejte na svoje favority!

Foto: Tipsport.net

Finále Federer vs. Nadal? Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport! Získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Obhájci jsou ze hry. Srbský tenista Novak Djokovič vypadl se Stanem Wawrinkou a Japonka Naomi Osakaová nestačila ve dvou setech na Belindu Bencicovou. Šanci tak mají další. V mužském pavouku se rýsuje finále mezi Rogerem Federerem a Rafaelem Nadalem. Pokud se nestane nic nečekaného, rozdají si to tito velikáni o trofej mezi sebou.

Mezi ženami zůstala nejvýše postavenou hráčkou Jelena Svitolinová z Ukrajiny. Uspět chce i Američanka Serena Williamsová, která se mezi nejlepší osmičku na US Open dostala již pošestnácté v kariéře. Kdo urve celkové prvenství? Vsaďte si na poslední grandslam sezony a sledujte celý turnaj živě na TV Tipsport! Získejte 150 Kč zdarma na své první sázky!

Slavit bude Fedex

„Na úvod bych chtěl říci, že před turnajem jsem Federerovi moc nevěřil. To, co předvedl v Cincinnati zdaleka neodpovídalo jeho dřívějším výkonům. Jenže Fedexovi prostě chvíli trvá, než se rozjede. V zápasech proti slabším soupeřům většinou nepodává 100% výkon. Nyní mu z pavouku vypadl Djokovič, takže má cestu výrazně jednodušší. Ve finále pravděpodobně změří síly s Nadalem. Vzhledem k povrchu věřím spíše Švýcarovi,“ uvádí v analýze své postřehy martinnnnn. Necháte se inspirovat?

Založte si účet u Tipsportu  a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.