Hlavní obsah

Nová sezona NFL začíná! Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport!

Po letní pauze a řadě předzápasů je tady ostrý start do nového ročníku populární NFL! Obhájí parta kolem Billa Belichika a quaterbacka Toma Bradyho trofej Vince Lombardiho nebo uspějí největší vyzyvatelé New England Patriots, Kansas City Chiefs, LA Rams či New Orleans Saints? Vsaďte si a sledujte živě americký fotbal na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Nová sezona NFL začíná! Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport!

Článek

Patriots vstupují do nové sezony jako poslední vítězové Super Bowlu a opět jako favorité na prvenství. Přišli však o jednu z největších hvězd týmu - Roba Gronkowského, jenž ukončil aktivní kariéru. Bookmakeři vidí největšího vyzyvatele v podobě Kansasu vedeného Patrickem Mahomesem. Oba týmy figurují na špici s kurzem 8,00:1 na celkový triumf. Dalšími adepty na úspěšné tažení v kurzu 9,00:1 jsou Los Angeles Rams, účastník posledního Super Bowlu Atlanta a New Orleans. Potvrdí poslední šampioni velká očekávaní, nebo se dočkáme překvapení? Vsaďte si a sledujte živě NFL na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Úvodní vítězství pro Packers!

Nový ročník zahájí v noci z čtvrtka na pátek Chicago Bears s Green Bay Packers. „Bears ztratili tuto offseason jejich defenzivního coache (podle mě jeden z nejlepších defensive coachů v lize), který celou jejich obranu sestrojil. Offense Green Bay Packers by mělo čekat velké zlepšení pod novým ofenzivním coachem. A samozřejmě dokud hraje A-Rod, tak Green Bay může vyhrát jakýkoliv zápas. Vidím zde velkou value v kurzu 2,66 na Green Bay. Očekávám, že tento zápas bude velice vyrovnaný a myslím, že vzít lepší kurz se opravdu vyplatí,“ věří hostům tipér s přezdívkou Carloys. Přesvědčil vás?

Založte si účet u Tipsportu  a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.