Hlavní obsah

Česká pohádka! A teď Austrálie. Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Senzační postup na světový šampionát, neuvěřitelný postup ze skupiny a nyní šokující účast ve čtvrtfinále. Soupeřem basketbalového týmu trenéra Ginzburga budou Australané, kteří si před turnajem poradili s výběrem USA. Jak středeční bitva o postup do TOP 4 dopadne? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma. Všechny zápasy mistrovství světa si užijte v přímých přenosech na TV Tipsport!

Foto: Tipsport.net

Česká pohádka! A teď Austrálie. Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Účast mezi elitní osmičkou si Češi zajistili v pondělí, když nejprve sice prohráli s Řeky, ale pouze o sedm bodů, což vzhledem k výhře Američanů nad Brazílií stačilo. Pomalu se začíná mluvit i o zajištění vstupenky na OH, kam ze světového šampionátu postoupí mimo jiné dva nejlepší evropské celky. K tomu je však potřeba nejdříve přejít přes silné Australany. Vsaďte si na české basketbalisty a sledujte turnaj živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma na první sázky!

Euforie nekončí!

„Našim reprezentantům se daří a předvádějí pěkný basketbal. Protinožci jsou sice kvalitním soupeřem, ale dle mého na úrovni Brazílie a Řecka, se kterými jsme hráli vyrovnanou partii. Hlavním důvodem pro sázku na vítězství Česka do rozhodnutí je ale fakt, že Australané mají strašně přetížené hráče. Hned tři z dvanáctičlenného výběru se vůbec nedostali do hry. Creek a Kay dostávají v průměru 10 minut na zápas, což znamená, že tým táhne pouze sedm borců,“ uvádí v analýze kovacik6. Půjdete do toho s ním?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.