Hlavní obsah

Kdo ovládne Velkou pardubickou? Vsaďte si a sledujte živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Vrcholem tuzemské překážkové sezony je pravidelně Velká pardubická. Hlavním favoritem je Tzigane Du Berlais, který s žokejem Janem Faltejskem bude obhajovat loňské prvenství. Zvítězí i letos? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma! Sázky bude Tipsport přijímat i přímo na pardubickém závodišti. Stačí mít registraci a přijít s Tipkartou (získáte ji v každé pobočce), nebo se zaregistrovat přímo na místě.

Foto: Tipsport.cz

Sázky bude Tipsport přijímat i přímo na pardubickém závodišti.

Článek

Na start jednoho z nejtěžších dostihů evropského kontinentu by se mělo v neděli postavit 21 koní. Trenér Josef Váňa st. posílá na start hned čtyři koně (Theophilos, Zarif, Ange Guardian a Mazhilis). Máte přehled o jejich formě? Ange Guardian poběží Velkou pardubickou už počtvrté. Jeho největším úspěchem je druhé místo z roku 2016. Letos v červnu a srpnu ovládl tento hnědák druhou a třetí kvalifikaci na Velkou pardubickou. Bude v nedělním dostihovém svátku nejlepším z koní Josefa Váni?

Vsadit si můžete i na to, jestli Velkou pardubickou vyhraje český jezdec, nebo bude slavit žokej ze zahraničí. Od roku 2006 jeli na vítězném koni jen Češi. Bude toto pravidlo platit také v neděli?

Bookmakeři Tipsportu vypsali i řadu dalších zajímavých příležitostí. Třeba který kůň českého chovu skončí jako nejlepší. Talent vyhrál na začátku září čtvrtou kvalifikaci na Velkou pardubickou. Bude to právě on? Pokud věříte někomu jinému, vyberte si z nejširší kurzové nabídky svého favorita a vsaďte si na jeho umístění. Sledujte Velkou pardubickou živě na TV Tipsport!

Favorit nezklame

Jaká je výkonnost loňského vítěze? Tzigane Du Berlais letos běžel jen dva dostihy. Na konci května skončil v první kvalifikaci na VP druhý a ve čtvrté kvalifikaci obsadil až páté místo. Zazáří v neděli? Tipér jesiejames90 si za tisícovku vsadil, že hlavní favorit bude mezi nejlepšími třemi. Necháte se inspirovat jeho tiketem, se kterým útočí na výhru 400 770 Kč?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.