Hlavní obsah

A teď Barcelona! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Fotbalová Slavia má za sebou dva zápasy v milionářské Lize mistrů. Po remíze z Interu Milán (1:1) nestačila v Edenu na Dortmund (0:2), ačkoli s bundesligovým celkem sehrála vyrovnanou partii. Nyní se pražským fanouškům představí slavná Barcelona, jejíž barvy hájí i Lionel Messi. Podaří se červenobílým španělského mistra obrat o body? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.cz

Tipsport.cz

Článek

Na domácí scéně nemají sešívaní konkurenci a špatně si nevedou ani v pohárové Evropě. Ve skupině smrti je pro ně každý bodový zisk velmi cenný, protože třetí místo, ze kterého se jde do jarních bojů Evropské ligy, není nereálné. Zaskočit hvězdnou Barcelonu by i z tohoto pohledu bylo velice přínosné. Jenže nepůjde o nic snadného. Vždyť na trávník v Edenu mohou vyběhnout borci jako Luis Suárez, Sergio Busquets, Frenkie de Jong či Gerard Piqué. Od porážky v Granadě brali Katalánci čtyřikrát v řadě tři body včetně skalpu Nerazzurri. Ukončí jejich vítěznou sérii tým kouče Jindřicha Trpišovského? O tom rozhodněte na tiketech, vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Slavia bez šance!

„Podle mě to bude jasná záležitost. Hráči jako Messi, Suárez nebo Griezmann si se Slavií poradí. Barca má po dvou kolech čtyři body, když remizovala v Dortmundu bez branek a porazila Inter. To český celek překvapil v Itálii, kde mohl klidně zvítězit. Pokud chtějí Katalánci bez problémů postoupit, musí v takovýchto zápasech sbírat všechny body. Tady není o čem. Osobně si myslím, že hosté vyhrají 4:0," uvádí v analýze na triumf favorita drabek18.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.