Hlavní obsah

Slavia na Camp Nou! Překvapí? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Fotbalisty Slavie čeká velký křest ohněm. Ve čtvrtém zápase základní části Ligy mistrů se představí na slavném Camp Nou! Zaskočí český pohárový zástupce Barcelonu? Vsaďte si u Tipsportu a získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Slavia na Camp Nou! Překvapí? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

V prvním utkání ve Vršovicích se sešívaní přesvědčili o tom, že se proti Messimu a spol. dá hrát. Vždyť byli blizoučko senzaci! Jenže co naplat, tým SKS nepřetavil výborný výkon do pozitivního výsledku a triumf v poměru 2:1 brala parta Ernesta Valverdeho. Jaké skóre se po 90 minutách urodí nyní?

Červenobílí si v dosavadním průběhu skupinové fáze LM připsali pouhý jeden bod za úvodní plichtu 1:1 na Interu. Poté následovaly porážky s Dortmundem (0:2) a zmíněnou Barcou. Cíl pro nadcházející tři duely? Jednoznačný – pokusit se vydolovat alespoň 3. místo znamenající postup do Evropské ligy. Konkurence má však zvuk a kvalitu, úkol to tedy bude nesmírně obtížný. V současné chvíli se mužstvo kouče Trpišovského dívá na Borussii a Nerazzurri s tříbodovým odstupem, na Katalánce ztrácí bodů šest. Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Nuda nehrozí!

„V prvních 45 minutách padnou minimálně dva góly. Španělský klub mě na Slavii dost zklamal, ani nevěděl, jak to vítězství vyválčil. Myslím si, že před svými fanoušky bude chtít výkon odčinit, neponechá nic náhodě a od samého začátku na to šlápne. Výsledky úvodních poločasů v letošních domácích zápasech Barcelony jsou pak následující: Valencia 1:1, Villarreal 2:1, Inter 0:1, Sevilla 3:0, Valladolid 3:1,“ píše v analýze tipér rijen2016. Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.