Hlavní obsah

Rozstřílí opět Bayern Borussii? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Bundesligou se o víkendu prožene vlna emocí. V sobotu je totiž na programu očekávaný střet dvou nejúspěšnějších klubů německého fotbalu. Bude to mezi rivaly Bayernem a Dortmundem jiskřit? Napraví borci z Mnichova poslední krach 1:5 ve Frankfurtu? Vsaďte si a sledujte Der Klassiker v přímém přenosu na TV Tipsport, stejně jako všechny ostatní zápasy nejvyšší německé soutěže! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Rozstřílí opět Bayern Borussii? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

V tabulce druhá Borussia padla v dosavadním průběhu sezony pouze jednou. Její celková bilance činí 5-4-1 při skóre 23:11. Solidně si vede i Bayern, tedy až na onen zmíněný šokující výbuch v minulém kole… Tým FCB se na BVB dívá s jednobodovým odstupem (5-3-2; 25:16). Co se pak týče výsledků vzájemných ligových duelů na hřišti v Mnichově, historie hraje ve prospěch Bayernu. Obhájce titulu ovládl pět předchozích utkání, ve kterých dohromady vstřelil výborných 22 branek a jen tři góly dostal! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma! Sledujte šlágr německé soutěže živě na TV Tipsport!

Ofenziva nemine!

Největší komunita sázkařů si myslí, že dominance Bavorů proti Dortmundu před vlastními fanoušky bude pokračovat. O tom, že Neuer, Lewandowski, Müller a spol. zvítězí i tentokrát, je přesvědčena drtivá většina z nich! Takový tipér s nickem 305933 ale zvolil pro svůj tiket zcela jinou možnost – podle něho nám German Clasico naservíruje minimálně dvě a maximálně pět tref. Vyjde mu na akovce všech deset příležitostí a shrábne 115 250 Kč? Nechte se inspirovat a vsaďte si!

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.