Hlavní obsah

Trefí Kometa titul? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Hokejisté Sparty mají za sebou velmi slušné období. Díky skvostným výsledkům se vyšvihli do čela Tipsport extraligy. Borci z hlavního města se mohou spolehnout především na ofenzivu, která patří k tomu nejlepšímu, co elitní česká soutěž aktuálně nabízí. Jak dlouho partě trenéra Kruppa vydrží forma? Jaký očekáváte další vývoj? Vsaďte si a sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport

Trefí Kometa titul? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Týmy na předních pozicích od sebe dělí jen pár bodů. A dole? Situace je podobná. V problémech jsou namočené hlavně Pardubice, Zlín, Litvínov a Kladno – kluby, které pořád spíše prohrávají, než vyhrávají. Jinak řečeno, zmíněné mančafty se stále nedokázaly procpat do klidných vod. Nesmíme však opomenout ani Olomouc. Ta zabředla do nepěkné krize, série porážek ji odsunula dolů. Zvedne se? Rozhodněte na tiketech! Vsaďte si a sledujte Tipsport extraligu živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Kometa se rozžhaví!

Co se týče favoritů na titul, jedním z nich je bezesporu i Brno. Třeba sázkař FKBAUMITFOUS mu věří natolik, že urve zlato: „Mužstvo má naprosto luxusní. Základní částí se vždy nějak proklopýtá, ale výkony vystupňuje a v play off opravdu září jak pravá Kometa. Upřímně, pokud se to stane a hokejisté z moravské metropole opět zapnou, nikdo nemá šanci. Pokud se týmu vyhnou velká zranění, kurz 5 na titul je úplná bomba.“ Souhlasíte s jeho analýzou?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.