Hlavní obsah

Perníkáři se souží! Najdou správný recept? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Sparta i nadále pevně drží vedoucí postavení v Tipsport extralize. Prezentuje se konstantními výkony. Hokejisté z hlavního města se navíc chlubí jednou z top ofenziv a defenziv v soutěži. Jinak řečeno, vlastně jí není co vytknout. Jak dlouho partě trenéra Kruppa vydrží forma? Velmi slušně si vedou také její pronásledovatelé. Hlavně Liberec se rozjel. Jaký očekáváte další vývoj? Vsaďte si a sledujte všechny zápasy Tipsport extraligy v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Perníkáři se souží! Najdou správný recept? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Zajímavá situace panuje i na opačném pólu tabulky. Do nepěkných problémů zabředávají Pardubice. Bodový rozdíl mezi perníkáři a mužstvy nad nimi se pomaličku začíná zvětšovat. Východočeši jednoduše potřebují protrhnout sérii porážek! Kdy se jim to povede? Rozhodněte na tiketech! Celkem nervozní z dosavadního průběhu sezony určitě musejí být také v Litvínově, Zlíně nebo Olomouci. Vsaďte si a sledujte Tipsport extraligu živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Kometa se rozžhaví!

Co se týče favoritů na titul, jedním z nich je bezesporu Brno. Třeba sázkař FKBAUMITFOUS mu věří natolik, že urve zlato: „Mužstvo má naprosto luxusní. Základní částí se vždy nějak proklopýtá, ale výkony vystupňuje a v play off opravdu září jak pravá Kometa. Upřímně, pokud se to stane a hokejisté z moravské metropole opět zapnou, nikdo nemá šanci. Pokud se týmu vyhnou velká zranění, kurz 5 na titul je úplná bomba.“ Souhlasíte s jeho analýzou?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.