Hlavní obsah

Super Bowl pro Kansas? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Prestižní zámořská liga amerického fotbalu NFL vrcholí. Je tu fáze TOP 4! Ve hře o Lombardi Trophy tak zůstávají poslední čtyři týmy. První semifinálovou dvojici tvoří Kansas City a Tennessee, druhou San Francisco a Green Bay. Která mužstva postoupí do Super Bowlu? A kdo celou sezonu ovládne? Vsaďte si a získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Super Bowl pro Kansas? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Jistá je jedna věc – určitě poznáme nového krále. Obhájce titulu je totiž ze hry venku, z play off vyhučel už v osmifinále. New England v čele s legendárním Tomem Bradym překvapivě nestačil na Tennessee… Co myslíte, převezmou po něm žezlo Kansas City Chiefs, kteří nyní platí z kurzového hlediska za největší favority a loni vypadli z vyřazovací části právě s Patriots (v semifinále v prodloužení)? Vsaďte si a získejte navíc 150 Kč zdarma!

Sázka na Packers

„Není talentovanějšího qb než Aarona Rodgerse, není ikoničtějšího stadionu pro americký fotbal než Lambeau. A v kombinaci s neokoukaným trenérem, jenž byl tím posledním chybějícím článkem v předvídatelném příslibu lepší budoucnosti, je jediná myslitelná a logicky vyplývající volba následující – Super Bowl urve Green Bay,“ očekává triumf outsidera v kurzu 8 tipér Chabrozz12. Souhlasíte?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.