Hlavní obsah

Podmaní si české hvězdy Melbourne? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Tenisoví příznivci se dočkali. 20. ledna odstartuje v australském Melbourne úvodní grandslamový turnaj sezony. Jak se povede favoritům? Obhájcem titulu na straně mužského singlu je Srb Novak Djokovič, v ženském pavouku loni kralovala japonská bojovnice Naomi Osakaová. Co myslíte, trefí další úspěch? Užijte si bitvy tenisové smetánky s live sázkami a získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Podmaní si české hvězdy Melbourne? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Na vysoké mety rozhodně pomýšlejí Karolína Plíšková s Petrou Kvitovou. Zatímco prvně jmenovaná česká jednička je z kurzového hlediska čtvrtou největší favoritkou na triumf ve dvouhře, lvice sedmou. A není se co divit – Plíšková před rokem dokráčela na prestižním podniku u protinožců do semifinále, Kvitová dokonce do finále. Sedne jim tvrdý povrch také letos? Rozhodněte na tiketech! Vsaďte si na první grandslam sezony a získejte 150 Kč zdarma!

Američanka na trůnu!

„Sereně Williamsové je už 38 a po mateřské jí mladší soupeřky dělají velké problémy. I přesto je díky svému servisu stále nejlepší tenistkou na světě. Z posledních sedmi grandslamů se jako jediná dostala čtyřikrát do finále. Podle mě nakonec zvítězí právě ona. Před turnajem se dobře rozehrála v Aucklandu, kde v pěti zápasech ztratila jediný set,“ píše v analýze s kurzem 5 sázkař Sramo. Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.