Hlavní obsah

Startuje Pyramida: Na vrcholu leží nejméně 15 mega!

Začíná unikátní tipovací soutěž Pyramida. Hlavní výhra je minimálně 15 000 000 Kč! Jak na ni dosáhnete? Trefte v každém z 10 kol Pyramidy požadovaný kurz a miliony jsou vaše. Odměnu skrývá i 7. kolo – pokud jím úspěšně projdete, dostanete prémii 15 000 korun. Jste připraveni? Založte si účet u Tipsportu a vystoupejte na vrchol pro tučný balík!

Foto: Tipsport.net

Startuje Pyramida: Na vrcholu leží nejméně 15 mega!

Článek

Soutěž můžete hrát online a na pobočkách. Zúčastnit se jí mohou sázkaři s trvalým kontem a účastníci věrnostního programu Tipkonto.

Systém hry je přitom následující: Vsaďte si tiket alespoň za 50 Kč a zařaďte ho do Pyramidy. Na pobočkách požádejte o zařazení tiketu do soutěže obsluhu. Nezáleží na druhu sázky, důležitý je požadovaný minimální kurz. Počítají se předzápasové sázky i live sázky. Hraní online a na pobočce můžete během jedné Pyramidy samozřejmě libovolně střídat (třeba jedno kolo online, druhé na pobočce).

Každá Pyramida se skládá z 10 kol. V jednotlivých kolech musíte trefit požadovaný kurz, který se v každém dalším kole zvyšuje (v 1. kole 1,1, ve 2. kole 2,0, ve 3. kole 3,0 atd.). Pokud se vám to nepodaří, v této Pyramidě skončíte a můžete zahájit novou.

Když projdete úspěšně 7. kolem Pyramidy, dostanete zaručenou prémii 15 000 Kč. Pokud vystoupáte až na vrchol, získáte hlavní výhru, která startuje na 15 milionech a zvyšuje se s každou další Pyramidou, kterou kdokoli zahájí. Pokud by se v jeden den našlo více vítězů, což není moc pravděpodobné, hlavní cenu si rozdělí rovným dílem. Následující den bude stanovena nová hodnota hlavní výhry. Kompletní informace o soutěži naleznete v pravidlech, případně FAQ.

Jdete do toho?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.