Hlavní obsah

Udrží Liberec vedení? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

V Tipsport extralize začíná pomalu přituhovat. Do konce základní části už moc zápasů nezbývá. Situace na čele? Dominuje Liberec s pětibodovým náskokem na Plzeň, Sparta pak ztrácí další dva body, ale má o dva zápasy odehráno více. Co myslíte, udrží Severočeši vedení až do konce dlouhodobé fáze elitní české hokejové soutěže? Vsaďte si a sledujte kompletní program Tipsport extraligy v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Snadná práce pro favority? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

V pořádných problémech jsou naopak stále namočené především Pardubice, Litvínov a Vítkovice. Ostatně, organizace si vážnost situace plně uvědomují. Třeba perníkáři zareagovali na nezáviděníhodnou situaci naverbováním starého známého útočníka Tomáše Rolinka, do Ostravy se zase vrátil obránce Blaž Gregorc. Teď jen, aby se dostavil kýžený výsledkový progres… Který tým se zlepší? Kdo zachrání účast v Tipsport extralize i v sezoně 2020/2021? Vsaďte si a sledujte Tipsport extraligu živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Kometa se rozžhaví!

Co se týče favoritů na titul, jedním z nich je Brno. Sázkař FKBAUMITFOUS mu věří dokonce natolik, že urve zlato: „Mužstvo má naprosto luxusní. Základní částí se vždy nějak proklopýtá, ale výkony vystupňuje a v play off opravdu září jak pravá Kometa. Upřímně, pokud se to stane a hokejisté z moravské metropole opět zapnou, nikdo nemá šanci. Pokud se týmu vyhnou velká zranění, kurz 5 na titul je úplná bomba.“ Souhlasíte s jeho analýzou?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.