Hlavní obsah

V Melbourne se láme chleba! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Tenisoví příznivci se dočkali. 20. ledna odstartoval v australském Melbourne úvodní grandslamový turnaj sezony. Jak se povede favoritům? Obhájcem titulu na straně mužského singlu je Srb Novak Djokovič, v ženském pavouku loni kralovala japonská bojovnice Naomi Osakaová, která se už ovšem pakovala. Co myslíte, kdo bude slavit? Užijte si bitvy tenisové smetánky s live sázkami a získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

V Melbourne se láme chleba! Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Na australském rozpáleném hardu již česká dvouhra nemá žádné zastoupení. Jako poslední se ve čtvrtfinále poroučela Petra Kvitová, když nestačila na světovou jedničku Ashleigh Bartyovou. Podaří se domácí tenistce ovládnout celý turnaj, nebo ji zastaví některá ze soupeřek? Jako první se o to pokusí Sofia Keninová. Jak to dopadne? Rozhodněte na tiketech! Vsaďte si na první grandslam sezony a získejte 150 Kč zdarma! Sledujte tisíce přímých přenosů z největších událostí sportovního světa na TV Tipsport!

Australanka bude slavit!

„Bartyová zvítězí. Třiadvacetiletá hráčka má výbornou formu. Loni měla na tvrdém povrchu bilanci 40:11 a i letošní rok začala dobře, když ovládla podnik v Adelaide. Vše jí bude hrát do karet od domácího publika, přes formu až po rozlosování,“ napsal v analýze s kurzem 9 ještě před začátkem turnaj roskild. Půjdete do toho také?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.