Hlavní obsah

Další Hořavova výhra? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

První zápas pod trenérem Milošem Hořavou Spartě vyšel. Pražané na svém ledě v neděli porazili Brno v prodloužení 4:3 a ukončili bídnou sérii čtyř porážek v řadě. Přesto na tříbodový zisk čekají rudé barvy již osm mačů. Dočkají se nyní? Kdo se bude radovat? Vsaďte si a sledujte kompletní program elitní české soutěže v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Další Hořavova výhra? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Šanci na vítězství budou mít Hořavovi svěřenci hned v úterý. Ve vysočanské aréně přivítají Vítkovice, které předchozí čtyři střety v Tipsport extralize zvládly. V aktuálním ročníku se oba soupeři potkali již třikrát, ale výsledek byl vždy stejný. Uspěla Sparta. Nejprve dvakrát venku a v polovině ledna i doma, když brala tři body za triumf 5:3. Budou znít halou zase oslavné chorály? Vsaďte si a sledujte Tipsport extraligu živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Sparta? Jasný under!

„Domácí trápí velká marodka hlavně v útoku. Mimo hru jsou Kvapil, Přibyl, možná i Tomášek a Růžička. To je citelné oslabení. Vítky potřebují body, tak budou spoléhat na zabezpečenou obranu. Podle mě uvidíme maximálně tři branky v podání Pražanů,“ uvádí kacudak v analýze.

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.