Hlavní obsah

Sestoupí Kladno z Tipsport extraligy?

Základní část Tipsport extraligy míří do finiše. Do konce dlouhodobé fáze zbývá odehrát už jen zhruba devět zápasů. Situace v TOP 3? Pozici lídra i nadále drží Liberec, Sparta po výměně trenérského štábu zabrala a na nyní ne tak suverénní Plzeň dotírají Třinec s Mladou Boleslaví. Obhájí Bílí Tygři Prezidentský pohár? Vsaďte si a sledujte všechny duely Tipsport extraligy v přímých přenosech na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Foto: Tipsport.net

Sestoupí Kladno z Tipsport extraligy?

Článek

Na opačném pólu tabulky nejvyšší české hokejové soutěže se vývoj dramatizuje. Kladno bylo dlouho celkem v klidu, drželo umístění v nejlepší desítce nebo těsně pod ní. Bídné výsledky v posledních týdnech v doprovodu se zlepšenými výkony Pardubic, Litvínova a Vítkovic ale uvrhly Rytíře do bojů o holé přežití. Zůstane Jágrův tým mezi elitou? Kdo nakonec Tipsport extraligu v sezoně 2020/2021 hrát nebude? Vsaďte si a sledujte Tipsport extraligu živě na TV Tipsport! Získejte navíc 150 Kč zdarma!

Dynamo nespadne!

„Situace dole je zamotaná. Relativně dobře je na tom Kladno, které se však po sérii mizerných výsledků dostalo plnohodnotně do hry o záchranu. Musí se začít velmi obávat! Co se pak týká kvalit kádrů posledních čtyř mužstev, z mého pohledu je na tom nejlépe Dynamo. Ano, má teď sice mírnou ztrátu na kluby nad sebou, ale co do jmen a zkušeností je jeho sestava ze zmíněné čtveřice nejsilnější. Bude do 13. místa,“ píše v analýze piskotka30.“ Inspirujete se?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.