Hlavní obsah

Ubrání kohouti Schicka? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Top klubová fotbalová soutěž světa je zpět. Tento týden jsou programu úvodní osmifinálové zápasy! Jak do play off Ligy mistrů vkročí Patrik Schick se svým Lipskem? Německý pohárový zástupce, který v Bundeslize srdnatě bojuje o titul, se o co nejlepší výchozí pozici do odvety porve na hřišti Tottenhamu, loňského finalisty. Co myslíte, odvezou si býci z Londýna alespoň remízu? Vsaďte si u Tipsportu a získejte 150 Kč zdarma na své první sázky!

Foto: Tipsport.net

Ubrání kohouti Shicka? Vsaďte si a získejte 150 Kč zdarma!

Článek

Ve středu se v akci představí i letošní senzace jménem Atalanta Bergamo. Italský tým nevstoupil do LM ideálně, první čtyři duely skupinové fáze nevyhrál (tři krachy, jedna plichta). Přesto se při své premiérové účasti v soutěži radoval z postupu (vůbec poprvé se v současném systému stalo, že se někdo po třech porážkách na úvod vklínil mezi 16 nejlepších)! Bude Bergamo řádit i ve vyřazovací části? Vsaďte si na osmifinále Ligy mistrů a získejte 150 Kč zdarma!

Pohádka neskončí!

„Atalanta hraje poslední tři roky krásný ofenzivní fotbal. Neustále buší do soupeře, dokud nepadne. Vedení navíc stabilizovalo kádr, z něhož dva roky nikdo důležitý neodešel a zároveň byl citlivě doplněn. V Serii A je pak mužstvo čtvrté a velkou zásluhu na tom má útočné trio Zapata, Gómez a za mě neuvěřitelný Iličič. Přes defenzivně laděnou Valencii, která měla obrovskou kliku, že se dostala do play off, postoupí,“ hlásí davoci1. Souhlasíte s jeho analýzou?

Založte si účet u Tipsportu a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost!

Tento článek nevyjadřuje názor redakce.